Prima pagină Termeni și condiții Contact Autentificare
Traduceri autorizate Moneda:
Lei
Euro
Hotel GRAND YAZICI MARES 5 *

Adăugaţi copii specificând vârstele lor
Numar copiiNumăr nopţi


Moneda

Recomanda unui prieten

Hotel GRAND YAZICI MARES 5 *


Anuleaza
Localizare:
Hotelul este situat pe plaja privata cu nisip si pietris, la 3 km de orasul icmeler, 5 km de marmaris si 150 km de aeroportul din bodrum. De asemenea spitalul de stat este la 7 km de hotel.
Cazare:
Camere club garden view room: sunt situate in vile, au 28 metri patrati, sunt localizate in mijlocul naturii, au un pat dublu si o canapea, toate camerele au aer conditionat, tv, minibar, telefon, seif, baie (cada sau dus), uscator de par si un balcon mare cu vedere la gradina sau padure. Podeaua este acoperita cu gresie..
Camere club sea view: sunt situate in vile, au 28 metri patrati, sunt localizate in mijlocul naturii, au un pat dublu si o canapea, toate camerele au aer conditionat, tv, minibar, telefon, seif, baie (cada sau dus), uscator de par si un balcon mare cu vedere la mare. Podeaua este acoperita cu gresie..
Camere main building land view: sunt situate in cladirea principala, au vedere la gradina, au un pat dublu sau doua paturi separate, de o persoana, au un balcon si pardoseala acoperita cu gresie.
Camere main building sea view: sunt situate in cladirea principala, au vedere la mare, au un pat dublu sau doua paturi separate, de o persoana, au un balcon si pardoseala acoperita cu gresie.
Camere deluxe sea view: sunt sub forma de camere duble sau twin, au vedere la golful marmaris, au un balcon, pardoseala acoperita cu mocheta si gresie.
Camere family garden view: sunt situate in vile, au 54 metri patrati, localizate intre mare si natura, au doua dormitoare separate (unul cu pat dublu si unul cu paturi twin) si un living, au balcon sau terasa, pardoseala este acoperita cu gresie.
Camere family sea view: sunt situate in vile, au 54 metri patrati, localizate intre mare si natura, au doua dormitoare separate (unul cu pat dublu si unul cu paturi twin) si un living, au balcon sau terasa, pardoseala este acoperita cu gresie.
Facilitati hotel:
Hotelul dispune de 2 restaurante principale, 3 restaurante a la carte, pizzerie, patiserie si 10 baruri.
De asemenea turistii au la dispozitie si urmatoarele facilitati:
Fara plata: sauna, hamam, fitness, curatenie camera zilnic, schimbare lenjerie la 2 zile, prosoape pe plaja cu garantie.
Cu plata: baie cu bule, pedichiură, terapie algea, masaj thailandez, kese masaj, babysitting, taxi si minibus in fata hotelului, magazine, coafor, boutique, florarie, magazin de suveniruri, bijuterie, magazine de articole piele, foto shop si internet caf??.
Plaja si piscine:
Plaja privata cu nisip si pietris, 1 piscina principala, 1 piscina cu aquapark si 2 piscine pentru copii.
Sporturi si activitati:
Fara plata: gimnastica , step , aerobic , tenis , fotbal de masa, fitness, mini - club, program de animatie, muzica live, kid `s fun : v??rste cuprinse intre 4-8 , 8-12 , 12-16, mini club, teren de joacă , cinema, jocuri olimpice pentru copii, carnaval.
Cu plata: disco pe plaja, billiard, sporturi acvatice, banana , jet ski, canoe, parasailing, centru diving, echipament tenis, participarea la cursuri de tenis.
Pagina web:
Http://www.grandyazicihotels.com


Adauga opinie