Prima pagină Termeni și condiții Contact Autentificare
Traduceri autorizate Moneda:
Lei
Euro
Croaziera Croatia - Wild Beauty

Croaziera CROATIA

Circuit cu yacht-ul in Croatia: Wild Beauty - Departe de civilizatie!

Perioada: 02.07 - 09.07.2016 (8 zile / 7 nopti)

Marina Mandalina – Skradin – Tribunj – Opat – Vrulje – Telascica - Murter

Concediul la bordul unui yacht este o experienta cu totul deosebita. Libertatea si apropierea de natura sunt ingredientele cheie ale acestui tip de vacanta. Datorita yacht-urilor noi, nici luxul nu lipseste. In timpul unei experiente de o saptamana pe Marea Adriatica se pot cunoaste locuri si oameni noi, se pot lega prietenii si chiar se poate invata cum se conduce un yacht cu vele.

In timpul unei saptamani pe mare se poate evada din cotidian, purtati de vant, dintr-un loc la altul, de la o insula fermecatoare la alta, intr-o lume ce asteapta sa fie descoperita!

SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti – Split si retur cu compania Tarom;
7 nopti cazare pe yacht;
micul dejun;
taxa de turism locala;
curatenie finala;
motor pentru barca gonflabila;
transferuri aeroport – port – aeroport;
tururi ghidate cu capitanul vasului la principalele obiective turistice si parcuri nationale;
asigurari pentru pasageri;
WI-Fi la bord.

NU SUNT INCLUSE:
taxe de aeroport – 95 EURO/persoana, obligatorii;
Mesele de pranz si cina;
Bauturi, cheltuieli personale;
Taxe portuare si de carburant: 350-550 EURO/ yacht (in functie de ruta aleasa), aproximativ 70 EURO/ persoana – se achita la sosire, capitanului;
asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
asigurarea storno – optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului cu Turistul.

GRUP MINIM: 8 persoane.
Yacht-ul poate fi rezervat pentru maxim 8 persoane.
Pretul este calculat pentru minim 8 pasageri insa la cerere poate fi recalculat, daca numarul pasagerilor ce doresc sa inchirieze yachtul este mai mic.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:

26 iunie 2016. Inscrierea se face pe baza unui avans de 20% din suma totala.

DESPRE CROAZIERA:

Coasta Croatiei este cea mai indragita zona de sailing din Europa. Motivele sunt multe. Peste 1000 de insule situate in apropierea coastei. Unele insule sunt acoperite cu verdeata, altele sunt doar formatiuni stancoase impresionante, unele sunt nelocuite, iar altele sunt chiar epicentrele petrecerilor faimoase din Croatia, insa toate sunt frumoase!

Explorarea acestei zone se poate face cel mai bine de la bordul unui yacht. Nimic nu ofera mai multa flexibilitate si un contact mai apropiat cu marea. Ruta se poate planifica dupa bunul plac, se poate naviga intre insule, se poate face o oprire la ancora intr-unul din golfurile cu apa limpede pentru o sedinta de baie si plaja sau se poate acosta intr-un port medieval pentru o cina romantica. Majoritatea porturilor medievale ale insulelor sunt monumente UNESCO, mostenire lasata de venetieni pe toata Coasta Dalmatiei.

Cum decurge o zi la bordul unui yacht?

Dupa micul dejun (ora se stabileste impreuna cu capitanul) se ridica velele si se pleaca spre urmatorul loc al croazierei. Pe drum insa se fac pauze pentru a va bucura de apa limpede si calda. Fie ca este o pauza de baie, snorkeling sau ski nautic cu un jetski sau poate doar o pauza de cocktail pe punte, distractia este pe primul loc.

In jurul dupa amiezii se acosteaza pe o alta insula sau intr-un alt port, loc ce poate fi vizitat pana seara la cina. Cina se poate servi intr-unul din restaurantele situate in zona portuara sau chiar la bordul yacht-ului. Noaptea, marea ne leagana usor….

INFORMATII YACHT-URI:

Yacht-urile sunt noi, model BENETEAU OCEANIS 45 si au 4 cabine cu paturi duble, 2 cabine de baie, salon spatios, A/C, incalzire si locuri de plaja pe punte. Acest model a castigat premiul "Yacht-ul anului" in 2012. Beneteau Oceanis 45 este un yacht rapid, usor de manevrat care iubeste vantul si se simte oriunde "in apele lui". Poate fi recunoscut de departe, fiind yacht-ul cu cea mai mare platforma de baie dintre toate modelele la aceasta dimensiune.

CONDITII FINANCIARE:

TERMENE DE PLATA:

20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII ANULARE / PENALIZARI:

20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Transferuri din provincie la / de la aeroport (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):

15 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI
20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI
25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE
30 EURO / adult / dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA
35 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA
40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI
45 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA
50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL
55 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS
65 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU
70 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU
80 EURO/adult /dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS
95 EURO/adult /dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

Program
Ziua 1 (02.07): BUCURESTI – SPLIT – MARINA MANDALINA – SKRADIN – PARCUL NATIONAL KRKA (10 mile nautice)
Intalnire cu reprezentantul agentiei la Aeroportul Otopeni pentru imbarcare pe cursa charter Tarom cu destinatia Split. Sosire in Split, transfer in portul din Marina Mandalina pentru imbarcare pe yacht. Plecare din port spre prima destinatie: Skradin. Pe traseu se vor face opriri pentru baie, plaja, skijet sau relaxare. Dupa amiaza se ajunge in Skradin. In fiecare port capitanul vasului va da informatii despre locatie sau va face tur ghidat cu pasagerii, in functie de marimea si specificul portului. Din acest port se poate ajunge la Parcul National Krka pentru vizita. Cazare pe yacht.
Ziua 2 (03.07): CROAZIERA PE MAREA ADRIATICA: SKRADIN – TRIBUNJ (19 mile nautice)
Astazi, dupa micul dejun, ne vom petrece prima parte a zilei navigand pe Marea Adriatica bucurandu-ne de peisaj, golfurile retrase si sedintele de baie si plaja. Dupa amiaza sosire in Tribunj. Cazare pe yacht.
Ziua 3 (04.07): TRIBUNJ – OPAT – PARCUL NATIONAL KORNATI (13 mile nautice)
Dupa micul dejun ( ora pentru micul dejun se stabileste de comun acord pasager-capitan) se pleaca spre Opat. Din nou vedem peisajul incredibil oferit de Marea Adriatica si facem opriri pentru baie, plaja, snorkeling si sporturi nautice. Dupa amiaza sosire in Opat. Din acest port se poate ajunge la Parcul National Kornati pentru vizita. Cazare pe yacht.
Ziua 4 (05.07): OPAT – VRULJE (INSULA KORNAT)
Dupa micul dejun se pleaca spre Vrulje. Din nou vedem peisajul incredibil oferit de Marea Adriatica si facem opriri pentru baie, plaja, snorkeling si sporturi nautice. Dupa amiaza sosire in Vrulje. Cazare pe yacht.
Ziua 5 (06.07): VRULJE – TELASCICA – PARCUL NATIONAL TELASCICA (17 mile nautice)
Dupa micul dejun se pleaca spre Telascica. Din nou vedem peisajul incredibil oferit de Marea Adriatica si facem opriri pentru baie, plaja, snorkeling si sporturi nautice. Dupa amiaza sosire in Telascica. Din acest port se poate ajunge la Parcul National Telascica pentru vizita. Cazare pe yacht.
Ziua 6 (07.07): TELASCICA – MURTER ( 23 mile nautice)
Dupa micul dejun se pleaca spre Murter. Din nou vedem peisajul incredibil oferit de Marea Adriatica si facem opriri pentru baie, plaja, snorkeling si sporturi nautice. Dupa amiaza sosire in Murter. Cazare pe yacht.
Ziua 7 (08.07): MURTER – MARINA MANDALINA (20 mile nautice)
Dupa micul dejun se pleaca spre Marina Mandalina. Din nou vedem peisajul incredibil oferit de Marea Adriatica si facem opriri pentru baie, plaja, snorkeling si sporturi nautice. Dupa amiaza sosire in Marina Mandalina. Cazare pe yacht.
Ziua 8 (05.09): MARINA MANDALINA – SPLIT - BUCURESTI
Dupa micul dejun si formalitatile de check out se efectueaza transferul spre aeroportul din Split. Ne imbarcam pe charterul Tarom cu destinatia Bucuresti.Adauga opinie